Cuntanın idamlarına sessiz kalma!

Mısır’da çağın firavunu darbeci Sisi tarafından İhvan mensubu Müslüman gençler, birer birer darağaçlarına çıkarılıp idam ediliyor. Yaşanan zulme tepki gösteren HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, yarın saat 17:00’da STK’ların da desteğiyle Mısır Konsolosluğu önünde basın açıklaması gerçekleştirecek.

Ekleme: 01.03.2019 18:11:02 / Güncelleme: 02.03.2019 10:57:08 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

DOĞRUHABER

ABD ve siyonist çetenin desteğiyle Mısır’da Müslümanlara karşı terör estiren cuntacı Sisi’ye öfke dinmiyor. Bugüne kadar İhvan mensubu onlarca kişiyi idam eden, cezaevlerinde akıl almaz işkenceler yapan Sisi, dünyanın sessizliğinden de yararlanarak pervasızlığına devam ediyor. HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, idamlara tepki göstermek ve olabilecek yeni idamların önüne geçilmesi için STK’ların da desteğiyle İstanbul’da bulunan Mısır Konsolosluğu önünde basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Yapılacak etkinlikle ilgili açıklama yapan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, “Mısır firavunu tarafından Müslümanlara yönelik yapılan idamları tel'in etme ve gündemde tutma amacıyla bugün saat:17.00'de Mısır Konsolosluğu önünde basın açıklaması yapılacaktır. Çağrılarımız sonucu oluşturulan platformun basın açıklamasına, tüm kurum ve kuruluşları ve duyarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı. 

Haberin Videosunu İzle
İlgili Haberler İlgili Videolar İlgili Galeriler İlgili Köşe Yazıları