HÜDA PAR esnaf ziyaretlerine devam ediyor

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, beraberindeki heyetle Bağcılar ve Eyüp ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafın zor bir dönemden geçtiğini belirten Elibüyük, hükümete esnafın yükünü hafifletme çağrısında bulundu.

Ekleme: 17.09.2018 17:55:00 / Güncelleme: 17.09.2018 17:55:00 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

M.Erkan Yavuz/DOĞRUHABER

Seçim öncesi halkı ve esnafları ziyaret eden HÜDA PAR, seçimlerden sonra da bu geleneğini sürdürüyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, önce Bağcılar, ardından da Eyüp ilçesinde esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendi. Esnafın artan dövizden ve piyasada fırsatçılık yapanlardan ciddi anlamda rahatsızlık duyduğuna dikkat çeken Elibüyük, yetkilileri esnafa yardım etmeye ve fırsatçılara karşı önlem almaya davet etti.

Ziyaret ettiği her dükkâna ‘hayırlı kazançlar' temennisiyle giren Erdal Elibüyük, esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı. Esnafın sorun, talep ve önerilerini dinleyen Elibüyük, sorulan sorulara da cevap verdi.

“ESNAFI RAHATLATACAK HAMLELER MUTLAKA YAPILMALIDIR”

Ziyarette konuşan Erdal Elibüyük, “Bağcılar ve Eyüp ilçesinde bulunan esnafımızı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledik. Gördüğümüz tablo; piyasada ciddi anlamda denetimsizlik var. Kurlar esnafı zor durumda bırakmış. Fırsatçılık, stokçuluk almış başını gitmiş. Esnafın tutunacak dalı neredeyse kalmamış. Hükümet, Bakanlık mutlaka esnafı rahatlatacak hamleler yapmalıdır. Esnafımızın zor zamanlar geçirdiği şu ekonomik kriz sürecinde dertlerine ortak olmaya çalıştık, sıkıntılarını dinledik. Esnafımıza moral, motive şart! Bu süreçte esnafımızı yalnız bırakmamalıyız.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler