Halepçe konferansına davet

Batman`da "Dünya Mustazaflar Haftası" nedeniyle düzenlenecek olan "Mazlumların Rabbine Haykırış ve Halepçe" konulu konferansa tüm Batmanlılar davet edildi.

Ekleme: 12.03.2015 14:45:00 / Güncelleme: 12.03.2015 14:45:00 / Duyuru / Batman Haberleri
Destek için 

 “Dünya Mustazaflar Haftası” nedeniyle Hira-Der ve Hür-Der tarafından “Mazlumların Rabbine Haykırış ve Halepçe” konulu konferans düzenlenecek.

Konferans, Alyans Düğün Salonunda 15 Mart Pazar günü gündüz saat 13.00`te bayanlara ve akşam 19.00`da erkeklere olmak üzere iki seans şeklinde olacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Her yıl Mart ayının 3`ncü haftası‘Dünya Mustazaflar Haftası` olarak ilan edilmişti. Başta Halepçe Katliamının yıldönümü olmak üzere, dünyanın değişik yerlerinde, zalim liderler veya şahıslar tarafından zulme maruz kalmış milletlerin sesi olabilmek için, en azında onları hatırlatmak adına, Hira-Der ve Hür-Der`in beraber program yaptık.  Gündüz bayanlara ve akşam da erkeklere olmak üzere iki seans şeklinde ‘Mazlumların Rabbine Yakarış ve Halepçe` adlı program düzenleyeceğiz. Programımız Kur`an tilaveti, sinevizyon gösterimi, Kürtçe ve Türkçe konuşmalar, ilahiler ve dua ile son bulacaktır. Programa tüm halkımızı davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)