HÜDA PAR esnaftan yoğun teveccüh gördü

30 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden HÜDA PAR, esnaf tarafından yoğun teveccüh ile karşılandı.

Ekleme: 24.02.2014 16:42:00 / Güncelleme: 24.02.2014 16:42:00 / Güncel / Muş Haberleri
Destek için 

MUŞ- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)Muş seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini hızlandırdı. Hür Dava Partisi il Başkanı Abdurrahman Aydın, Belediye Başkan Adayı İnan Sur, Mola Ali Arslan ve beraberlerinde bir heyetle esnafı ziyaret ettiler. İş yerlerine girerek esnafı ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, esnaftan yoğun ilgi gördü.

 Esnafı teker teker ziyaret eden HÜDA PAR Muş Belediye Başkan Adayı Sur ile beraberindeki heyete Belediye başkan Adayının tanıtımını yapmak amacıyla üzerinde Başkan Adayı Sur’un resmi bulunun yelekli gençler öncülük ederek başkan adayını tanıtan karvizitler dağıttı. Grubun önünde yürüyen gençler dükkânlara girip HÜDA PAR Belediye Başkan adayının kendilerini ziyaret edeceklerini bildirdikten sonra HÜDA PAR heyeti ziyaretlerini yaptı.

 Esnafı ziyaret eden HÜDA PAR’lar  adına konuşan Molla Ali Arslan herkesten öncelikle dua talebinde bulunduklarını belirtti. Yapılan ziyaretler esnasında esnaf ile yapılan sohbetlerde Molla Ali Arslan Hoca esnafa;  Bütün insanların hem din hem de dünyalarının selameti için gayret sarf ettiklerini, öncelikle Muş ve Muş insanının geleceği için herkesten destek ve dua talebinde bulunduklarını söyledi.

 HÜDA PAR yetkilileri,  ziyaretlerin hız kesmeden devam edeceğini belirttiler.(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

 

İlgili Haberler