Dr. Mahmud Şecravi: 7 Ekim, Allah'ın günlerinden biridir

Filistin Alimler Birliği Üyesi Dr. Mahmud Şecravi, "7 Ekim, büyük bir gündür. Bugünde Allah'ın ayetleri, mücahid kardeşlerimize olan yardımlarıyla açığa çıkmıştır." dedi.

Ekleme: 08.10.2024 11:50:03 / Güncelleme: 08.10.2024 11:54:49 / Güncel
Destek için 

Aksa Tufanı'nın 1'inci yılına dair İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) değerlendirmelerde bulunan Filistin Alimler Birliği Üyesi Dr. Mahmud Şecravi, "7 Ekim, Allah'ın günlerinden biridir" dedi.

Dr. Mahmud Şecravi, "7 Ekim, büyük bir gündür. Bugünde siyonist sistemin zayıflığı ortaya çıkmıştır. Müslüman mücahidlerin büyüklüğü ve Allah'ın ayetleri, mücahid kardeşlerimize olan yardımlarıyla açığa çıkmıştır." ifadelerini kullandı.

"Geçen yıl 7 Ekim'de, gençlerimizden bin kişi, asla yenilmeyen ordunun efsanesini yıktı." diyen Dr. Mahmud Şecravi "Tüm mücahid kardeşlerimizi, bu büyük gün olan 7 Ekim'i hatırlamaya davet ediyorum. İşgalci, bu büyük günden sonra bir yıl boyunca suçlar işledi. Bir yıl boyunca soykırım suçları ve her türlü öldürme biçimiyle, bugünün utancını silmeye çalıştı. Bu büyük günde, mücahid kardeşlerimiz masayı devirdiler. Denklemi değiştirip, tüm dünyaya, bu ordunun yenik ve perişan olduğunu gösterdiler." şeklinde konuştu.

"Allah'ın izniyle mücahid zafer kazanacaktır; çünkü Allah'a itaatiyle emrolunmuştur." diyen Dr. Mahmud Şecravi "Bu nedenle, 7 Ekim günü, tüm kardeşlerimizi, hala düşmanımızın onlara ölüm acısı çektirdiği mücahidlere destek olmaya çağırıyor. Düşman, uluslararası yasakların tümünü hedef alarak, hastaneleri, okulları, caddeleri ve hatta çocukları hedef alıyor. Düşman, uluslararası yasakların tümünü hedef alarak, hastaneleri, okulları, caddeleri ve hatta çocukları hedef alıyor." dedi.

Dr. Mahmud Şecravi, "Bu Allah’ın dostları olan mücahitler kim? Siz de mücahidler ordusunda yer almak istiyorsanız, bu savaşa katkıda bulunabilirsiniz. Kardeşlerinize mal ile cihat ederek bu büyük 7 Ekim gününün bir parçası olabilirsiniz. Bu savaşta, ümmetin kahramanları yeni bir tarih yazıyor. Onlar, Hazreti Halid, Hazreti Ömer, Hazreti Sa'd b. Ebi Vakkas ve Resulullah'ın (Sallallahu Aleyhi Vesellem) diğer sahabelerinin zaferlerini yeniden canlandırıyor. Ya Rabbi, onlara zafer nasip et, bizi onlara yardım etmeyenlerden eyleme. Ya Rabbi, onlara yardım etmek için bize bir kapı aç. Evlatlarımızı mücahid olmalarını nasip et. Âmin ya Rab, Âmin ya Rab" niyazında bulundu. (İLKHA)