Bingöl’de “Trafik ve Yaya Güvenliği” toplantısı yapıldı

Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında, “Trafik ve Yaya Güvenliği” konusunda Bingöl genelinde alınan tedbirlerin ve yapılan denetimlerin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Ekleme: 07.10.2024 22:50:05 / Güncelleme: 07.10.2024 23:10:35 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Toplantıda, Bingöl merkez ve ilçelerinde yolların genel durumu, ışık, levha gibi trafik işaretleri ile okul ve yaya geçitlerindeki düzenlemelerin yeterlilik durumu, trafik kontrol ve denetimleri, trafik risk analizleri, elektronik izleme sistemleri, denetimden sorumlu emniyet ve jandarma birimlerindeki personel, araç gereç durumu, trafik konusunda okullarda öğrencilere, muhtelif vesilelerle vatandaşlara, sürücülere verilmekte olan eğitimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik ve Vali Yardımcıları İbrahim Gökmen ve Malik Çalışır’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karayolları 84. Şube Şefliği, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü ile Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ve müdürleri, başkanları ve Otomobilciler Odası başkanları ve yetkili isimleri katıldı. (İLKHA)