"TEŞEKKÜRLER DİYARBAKIR"

Sivil toplum kuruluşları öncülüğünde bir araya gelen Diyarbakırlılar, Aksa Tufanı Operasyonu'nun yıldönümü münasebetiyle büyük Gazze yürüyüşü düzenledi.

Ekleme: 06.10.2024 23:35:31 / Güncelleme: 06.10.2024 23:35:31 / Güncel
Destek için 

Ahmet Tali

Mustazaflar Cemiyeti X sosyal medya hesabından Diyarbakır'da düzenlenen Gazze yürüyüşüne ilişkin paylaşımda bulundu.

Yapılan paylaşımda;

"TEŞEKKÜRLER DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Aksa Tufanı'nın yıldönümünde Mustazaflar Cemiyeti olarak Diyarbakır İslami STK'larıyla birlikte Büyük Aksa Yürüyüşü'nü gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz büyük yürüyüşe katılan tüm hemşehrilerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız. Siyonist çetelerin Gazze, Batı Şeria, Lübnan ve Yemen'de devam ettikleri soykırım ve katliamlara karşı direnen müslümanların yanında olduğumuzu bir kez daha güçlü bir şekilde ifade ettiğimiz bu anlamlı günde, gösterdiğiniz birlik ve beraberlik, zulme karşı sesimizi daha da gür kılmıştır.

Aksa Tufanı'na verdiğiniz destek, Filistin davasının yalnız olmadığını bir kez daha dünyaya göstermiştir. Mücadelemiz soykırıma karşı devam ederken, bu kutlu yolda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Katkı sağlayan, emek veren ve bu davaya gönül veren herkese teşekkür eder, birlik ve dayanışma ruhumuzun her daim güçlü kalmasını Yüce Rabbimizden dileriz." ifadeleri kullanıldı.