Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği'nden çağrı: Sen gelmezsen bir kişi eksik olacağız

Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek ve Gazzelilere destek olmak amacıyla 6 Ekim Pazar günü Ankara'da "Soykırıma İsyan Filistin'e Destek Yürüyüşü" ile ilgili Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği'nden yapılan davete "Sen gelmezsen bir kişi eksik kalacağız" mesajı verildi.

Ekleme: 30.09.2024 14:30:05 / Güncelleme: 30.09.2024 14:34:16 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

Ankara Filistin Dayanışma Platformuna (ANFİDAP) mensup sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenecek "Soykırıma İsyan, Filistin'e Destek Yürüyüşü" 6 Ekim Pazar günü saat 13.30'da Kurtuluş Parkı'ndan Anadolu Meydanı'na kadar devam edecek.

Yapılacak yürüyüş ile ilgili ANFİDAP üyesi Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği Sözcüsü Mustafa Karakaş, İLKHA aracılığıyla mesaj vererek vicdan sahibi herkesi yürüyüşe davet etti. Karakaş, "Sen gelmezsen bir kişi eksik olacağız." ifadelerine yer verdi.

Karakaş, "Siyonist terör rejimi 7 Ekim 2023'ten bu yana kardeşlerimizi hedef almaya devam ediyor. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar siviller katlediliyor. Hastaneler vuruluyor, okullar vuruluyor. Bombalanıyor. 10 binlerce kardeşlerimiz şehid edildi. Bu vahşi soykırıma batı dünyasından herhangi bir ses yok hatta destek var. Tam tersine destek açıklamaları var. Buna karşı kardeşlerimizle dayanışma adına biz Ankara'da sivil toplum kuruluşları olarak bir araya geliyoruz. Ankara Peygamber Sevdalıları Derneğine üye kardeşlerimizi mutlaka ama mutlaka Pazar günü 6 Ekim'de meydana bekliyoruz. Kurtuluş Parkı'ndan Anadolu Meydanına doğru yapacağımız yürüyüşte Filistinli kardeşlerimize dayanışma için sesimizi yükselteceğiz sen olmazsan bir kişi eksik olacağız. Seni de aileni, çocuklarını ve sevdiklerini de bekliyoruz. Pazar günü Ankara bütün dünyaya ciddi bir mesaj vermek zorundadır." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)