CHP'de işler karışık! Ekrem İmamoğlu’ndan Mansur Yavaş’a gönderme

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli Battalgazi İtfaiye İstasyonu Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamalar CHP'deki kaosu ortaya çıkardı.

Ekleme: 19.09.2024 13:43:03 / Güncelleme: 19.09.2024 13:59:52 / Güncel
Destek için 

HAMZA DURMAZ-    Adaylık yarışının hızlandığı CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "Böylesi zor bir dönemde özellikle benim siyasi yol arkadaşlarım, özellikle benim CHP içinde siyaset yapan arkadaşlarıma ya da belediye başkanı, meclis üyesi, milletvekili olan partinin üst yönetimine net olarak bir şey söylemek isterim" diyen Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş'a şu mesajı yolladı:

"Zaman, önümüzdeki sürece dair en iyi şekilde hazırlanma zamanıdır. Zaman, milletin sorunlarını konuşmayı ve o sorunlara çözüm bulmayı bize emreden bir zamandır.

Zaman, hele hele aynı odada, aynı mekanda, aynı çatı altında siyaset yapan insanların 'Sen benim ayağıma bastın, sen benim koluma dokundun, yüzüme sert baktın' zamanı değildir. Bununla uğraşan kim varsa benim yol arkadaşım değildir, nokta!''  dedi.

İmamoğlu'nun açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhurbaşkanlığı yarışındaki en büyük rakibi Mansur Yavaş'a gönderme olarak algılandı. 

Etiketler: