Gazze'ye saldırılar sürüyor! 12 Filistinli katledildi

İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda en az 12 Filistinli şehit oldu.

Ekleme: 19.09.2024 13:42:12 / Güncelleme: 19.09.2024 13:42:12 / Dünya
Destek için 

CAFER SELÇUK

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamada, işgal ordusunun Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinde "Azzam" ailesine ait evi hedef alması sonucu 5 Filistinlinin cesedine ulaşıldığı belirtildi. Sivil savunma ekiplerinin kayıplara ve enkaz altında kalanlara ulaşmak için arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

İşgal ordusunun Gazze kentinin güneyindeki es-Selasini Caddesinde "el-Haddad" ailesine ait evi bombalaması sonucu bir kadın ve 2 çocuğun katledildiği kaydedildi. Sivil savunma ekiplerinin aynı evdekatledilen 2 kişinin cesedini enkaz altından çıkarmakta güçlük çektiği ifade edildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberinde ise işgal ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentini hedef alması sonucu 2 Filistinlinin şehit olduğu kaydedildi.

İşgal ordusuna ait "Quadcopter" dronların Gazze'nin orta kesimlerindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nın kuzeyinde yer alan El-Cedid Kampı'nda bir grup Filistinliyi hedef aldığı aktarıldı. Saldırıda çoğu çocuk olmak üzere çok sayıda Filistinlinin yaralandığı ifade edildi.

 

Etiketler: