Kemalistler bunu da yaptı: Narin üzerinden para topluyorlar

Diyarbakır'da küçük Narin’in canice katledilişi halen ülke gündeminin birinci sırasında yer almaya devam ederken Kemalistlerin katledilen masum bir kız çocuğu üzerinden yaptığı istismar ortaya çıktı.

Ekleme: 16.09.2024 13:03:56 / Güncelleme: 16.09.2024 13:34:42 / Güncel
Destek için 

Küçük Narin’in canice katledilişi halen ülke gündeminin birinci sırasında yer almaya devam ediyor. Cinayetin kimler tarafından işlendiğine dair kesin bilgilerin henüz ortaya çıkmaması toplumda derin bir üzüntüye sebep olurken;  masum bir kızın katlini kendi kof ve köhnemiş zihniyetleri için bir istismar aracı kılan ve  ortalıkta cirit atıp gelen gidene çamur atan kalpazanların oyunu ortaya çıktı. 

Küçük Narin’in masum bedeni, katillerini henüz ortaya çıkarmamış olsa bile yalancı, iftiracı ve istismarcıları çok çabuk ortaya çıkardı. Narin gibi binlerce çocuğu vahşice hayattan koparan savaş baronları ve onların siyasi temsilcileri bu süreçte kendilerini en büyük çocuk hakları savunucu gibi pazarlayıp başkalarına iftira atmaya çalıştı. Yine Narin gibi binlerce çocuğu ailesinden koparıp sokaklara ve zengin sofralarına meze eden laik-kemalist sistem kendisini en büyük çocuk hakları savunucusu gösterip Müslümanlara iftira etmeye çalıştı.

İstismarcı Kemalistler

Bu ülkede yaşanan her tür melanetin altında 100 yıldır ülkenin tüm kodlarına yerleştirilen laik-kemalist sistemin bir parmağının olduğu herkesçe bilenen bir gerçek iken bu kesimler tam tersi bir şekilde sanki 100 yıldır ülke şeriatla yönetiliyormuş gibi utanmadan her şeyde Müslümanlara iftira atmaktan geri durmuyorlar.

Narin cinayetinden sonra hiçbir delil ve ilgileri olmamasına rağmen Müslümanlara iftira atan bu güruh bir de utanmadan masum bir kızın katlini istismar ederek maddi kazanç elde etmeye çalışıyor.

"Aydınlığa Bir Burs Yak"

Adı; ikna odaları, başörtüsü yasakları ve Müslüman öğrencilere yaptıkları baskılarla hafızlara kazınan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Narin cinayeti sonrası olayı başka yerlere çekerek Sözcü TV’de para toplama kampanyası başlattı. “Cehaletten, hukuksuzluktan, feodaliteden beslenen bir karanlık yine bir çocuğu yuttu... Bu karanlık son bulsun diye, hoyrat ülkenin "Narin" kızları ölmesin diye, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile güç birliği yapmak üzere sizleri ekran başına bekliyoruz...” diye duyurulan ÇYDD’nin programında Narin cinayetinin hiç olmadık yerlere çekilerek maddi kazanç elde etmeye çalışmaları tepki ile karşılandı.

Kemalistlerin bu yaptığını Müslümanlar yapsaydı

Narin cinayetinin konuşulduğu günlerde Tekirdağ’da alkolik ve pavyoncu ebeveynlerin ihmali ve direk dahli yüzünden istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin hiç konuşulmaması dikkatlerden kaçmadı. Ancak olaya bir de şöyle bakalım: Sıla bebek olayından sonra herhangi bir İslami STK bir TV kanalında: “alkoliklerin, pavyoncuların ve sarhoşların yuttuğu bir hayat daha.. Küçük bedenlerin ölmemesi, masum çocukların bu karanlık dünyaya mahkûm olmaması ve yeni Sıla bebeklerin yaşanmaması adına yardımlarınızı bekliyoruz..” şeklinde bir duyuru ile para toplayacağı bir program yapsaydı bu Kemalist-laik kesimler nasıl bir kıyamet koparacaklardı acaba?

Etiketler: