Diyarbakır Baro Başkanı Eren: Narin'in cansız bedeni deforme olmuş

Son dakika haberine göre, Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Narin Güran cinayetine ilişkin önemli ayrıntılar verdi. Eren, Narin'in cansız bedeninin deforme olduğunu belirtti.

Ekleme: 08.09.2024 21:09:21 / Güncelleme: 08.09.2024 21:47:13 / Güncel
Destek için 

Hüseyin Aydemir

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren'in Narin Güran cinayetine ilişkin açıklamalarını canlı yayında aktardı.

Nahit Eren'in açıklamaları şöyle:

"19 gün sonra Narin’in bedenine ulaşıldı. Raporlar gelmediği sürece bir şey söylemek çok zor. İçeride 14 uzman 8 saattir çalışıyor. Ben de her dakikasında otopsiye dahil oldum. Rapor sonuçlarını beklememiz lazım. Narin’in bedeni 19 günde deforme oldu, bu yüzden ölümün sebebini bulmak da biyolojik ve patolojik araştırmaların sonucuna bağlı. Büyük ihtimalle ilgili makamlar açıklama yapar. Nasıl öldürüldüğü ile ilgili net bir şey söylememiz zor görünüyor”

Narin Güran’ın kaybolduğu gün üzerindeki kıyafeti, Kuran Kursu’na gittiğinde kullandığı Elif-ba kitabı, baş örtüsü ve çantasının bedeninin bulunduğu çuvalın içinde bulundu.

Önce tabi kamuoyuna yansıdığı üzere Narin bir torbada bulunduğu yerde gömülü bir şekilde üzerinde taşlar konularak bulunmuştur. Yani torba, tabi bütün torba, torbanın içerisindeki narine ait eşyalar, yani narinin çantası da torbadaydı, narinin terlikleri de torbadaydı. Bütün bunlar birer artık delil, bunların hepsi tek tek inceleniyor. Torbadaki en küçük yani çakıldan, topraktan ne derseniz bütün numuneleri büyük bir titizlikten alınıyor."

Etiketler: