Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliği ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

2024-2025 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayan Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliği, yüzlerce mağdur öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak sevinçlerine ortak oldu.

Ekleme: 06.09.2024 19:30:04 / Güncelleme: 06.09.2024 19:40:54 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için 

Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü gıda, ayni ve nakdi yardımların yanında çocukların eğitim-öğretim sürecini sağlıklı ve verimli geçirebilmeleri için hayırseverlerin destekleriyle yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardım paketi oluşturdu.

Kayıtlı olan mağdur aileleri tek tek arayarak dernek binasına davet eden vakıf yetkilileri, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyi olmak üzere, okul çantası ve beslenme çantası başta olmak üzere kalem, silgi, açacak, defter çeşitleri ve etkinlik malzemelerin bulunduğu paketi ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

"Yüzlerce yetime kırtasiye yardımı yaptık"

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Bursa Temsilcisi İshak Söğüt, "Öncelikle 2023-2024 eğitim- öğretim yılı bütün eğitim camiamıza ve bütün paydaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hayırlı ve sağlıklı bir yıl geçirmeleri dileğiyle.  Bursa Yetimler Vakfı Temsilciliği olarak her sene yaptığımız gibi kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Hayırseverlerin bağışlarıyla bu sene de katlanarak yetimlerimize hayırda bulunmaya çalışıyoruz.  Yüze yakın yetime kırtasiye yardımımız oldu. Hayır sahiplerine çok teşekkür ediyoruz. Çünkü onlar olmasa, bu yetimlerimize sahip çıkamayız.  Dolayısıyla onların katkısı bu anlamda çok büyüktür.  Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ve devamlarının sağlanmasını istiyoruz.  Yetimlerimizin yüzünü güldürüyoruz, onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar yetim ailelerimizi kolluyoruz. Onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz.  İnşallah başarılı bir yıl geçirme dileğiyle." diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler