HÜDA PAR'lı Demir'den CHP'li vekile: "Bağımsız değil köle ruhlusunuz"

Gaziantep Şahinbey ilçesinde asılı bulunan Şehit İsmail Heniyye’nin posteri, CHP milletvekilleri ve CHP yetkililerinden oluşan bir grup tarafından rahatsızlık duyularak indirildi. HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir konuya dair tepki göstermişti. CHP Milletvekili Melih Meriç hadsiz açıklama yaptı ve HÜDA PAR'lı Şahzade Demir'in, Meriç'e yanıtı gecikmedi.

Ekleme: 30.08.2024 17:04:48 / Güncelleme: 30.08.2024 19:57:04 / Güncel
Destek için 

MEHMET BOZDAŞ -  HÜDA PAR Milletvekili Şahzade Demir, şehitlerin posterinin indirilmesine tepki göstermiş ve CHP Milletvekili Melih Meriç, Demir'e saygısızca bir cevap vermişti.

Demir'in CHP'li vekile yanıtı gecikmedi.

"Bağımsız değil köle ruhlusunuz"

"Sizin ruhunuz bağımsız falan değil. Sizin ve partinizin bağımsızlık anlayışı İslama ve değerlerine düşmanlıktır." diyen Demir, şu ifadelere yer verdi: 

"Sizin ruhunuz bağımsız falan değil. Sizin ve partinizin bağımsızlık anlayışı İslama ve değerlerine düşmanlıktır. Siz tam bağımsızlığı Gazze’den gelip bizimle birlikte Çanakkale’de şehit olan İsmail Heniyyelere borçlusunuz. Son olarak; siz bağımsızlığı kendi kadim kültürüne düşman, batıya köle olmak olarak biliyorsunuz. Yani bilmiyor olabilirsiniz ama hakikatte siz köle ruhlusunuz."
 
Etiketler: