Direniş her yerde! Cezaevinde diş fırçasından silah yaptılar!

Siyonist rejim zindanlarında tutulan iki Hamas üyesinin diş fırçasını silah haline getirerek siyonist gardiyanlara saldırdığı iddia edildi.

Ekleme: 28.08.2024 14:28:14 / Güncelleme: 28.08.2024 15:31:09 / Dünya
Destek için 

HAMZA DURMAZ-     Siyonist rejim zindanlarında tutulan iki Hamas üyesinin diş fırçasının ucunu sivriltip  silah haline getirerek siyonist gardiyanlara saldırdığı iddia edildi.

İnsan hakları kuruluşu B'Tselem, Filistinlilerin, fiziksel ve cinsel şiddet, aç bırakılma ve uykudan mahrum bırakılma gibi ağır işkencelere maruz kaldığı İsrail hapishanelerinin "işkence kamplarına" dönüştüğünü açıklamıştı.

B'Tselem'in, "Cehenneme hoş geldiniz: İsrail hapishaneleri işkence kampları ağına dönüştü" başlıklı çeşitli dillerde yayımladığı raporunda, 30'u işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'dan, 21'i Gazze Şeridi'nden ve 4'ü işgal rejimi  vatandaşı Araplardan olmak üzere İsrail hapishanelerinde kalmış 55 Filistinlinin ifadelerine yer verilmişti. 

İsrail hapishanelerinde tutulan Filistinliler, cezaevlerinde cinsel şiddet, aşağılanma, aç bırakılma, keyfi ve ağır şiddete dahil olmak üzere sürekli kötü muamele ve işkenceye dayanan sistematik bir politikanın uygulandığını ifade etmişti. 

Etiketler: