Kayıp Narin'in arandığı bölgede bir terlik daha bulundu

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Ekleme: 28.08.2024 12:25:05 / Güncelleme: 28.08.2024 12:30:44 / Güncel
Destek için 

Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta saat 15.15'ten itibaren haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmaları 8'inci gününde Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri tarafından aranma çalışmaları sürüyor.  

Arama kurtarma ekipler, mahallenin çevresi, kayalıklar, dere ve sazlık, tarlalar ile mahallenin içindeki atıl alanlar, boş evler, ahırlar, samanlıklar ve evlerin bahçesinde arama yapıyor.

Ekipler, bugün sabah saatlerinde arama yaptıkları bölgede bir terlik daha buldu. Ancak aile bulunan terliğin Narin'e ait olmadığını ve numarasının küçük olduğunu söyledi.

Narin’in kaybolmasıyla ilgili 130 kişinin de ifadesine başvurulurken son görüldüğü yerde pedagog eşliğinde arkadaşlarıyla canlandırma yapıldı. Canlandırma sonrası Narin’in ailesinin evinin de olduğu 18 ev, metruk yapılar ve samanlıklarda yeniden arama başlatıldı.

Arama çalışmaları kapsamında mahalleye giriş ve çıkış yapan yaklaşık 12 bin 500 araçta ve 11 bin dönümden fazla alanda tarama faaliyeti yapıldı.

Kız çocuğun bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. (İLKHA) 









İlgili Haberler