Kur'an kursları çocukların manevi gelişiminde büyük öneme sahip!

Kur'an kurslarının çocukların dini bilgilerle donanımı ve manevi gelişimleri için büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Müftü Hüseyin Özdemir, kurslardaki eğitimlerin kalitesini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Ekleme: 26.08.2024 16:25:07 / Güncelleme: 26.08.2024 16:29:37 / Güncel / Kahramanmaraş Haberleri
Destek için 

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir, Şube Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte ilçedeki cami ve Kur'an kurslarını ziyaret etti.

Kürtül Mahallesi'ndeki Dedeler Camii Kur'an Kursu'nu ziyaret eden Müftü Özdemir, burada öğrenciler ve kurs öğreticileriyle bir araya geldi.

"Kur’an kursları çocukların manevi gelişiminde büyük öneme sahip!"

Ziyaret sırasında sınıfları dolaşan Müftü Özdemir, Kur'an kursu öğrencileriyle yakından ilgilendi.

Eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında kurs öğreticilerinden bilgiler alan Özdemir, Kur'an kurslarının çocukların dini bilgilerle donanımı ve manevi gelişimleri için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, kurslardaki eğitimlerin kalitesini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Daha iyi din hizmeti ve eğitimi sunmak için neler yapabilecekleri hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunan Müftü Özdemir, ziyaret sonunda öğrencilere başarılar dileyerek, öğreticilere özverili çalışmaları için teşekkür etti. (İLKHA)