Yaz Kur'an Kursu öğrencileri kapanış etkinliklerinde duygularını paylaştı

Adana'daki camilerde düzenlenen Yaz Kur'an Kurslarının kapanışında öğrenciler, eğitim sürecinin kendilerine sağladığı katkıyı ve etkinliklerde yaşadıkları anları paylaştı.

Ekleme: 16.08.2024 13:45:08 / Güncelleme: 16.08.2024 13:46:20 / Eğitim / Adana Haberleri
Destek için 

Adana'daki çeşitli camilerde düzenlenen Yaz Kur'an Kurslarının kapanışı, öğrencilerin memnuniyetiyle tamamlandı.

Öğrenciler, kurs boyunca aldıkları eğitim ve etkinliklerden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kurs süresince gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle güzel vakitler geçirdiklerini vurgulayan öğrenciler,  Yaz Kur'an Kursları sayesinde dinlerini öğrendiklerini belirttiler.

"Kapanış etkinliğimizde yüzümüzü Filistin bayrağıyla boyadık"

Yağız Sağlam, bu yılki Kur'an kursunun oldukça iyi geçtiğini belirterek, "Kapanış etkinliğimizde balonlar aldık ve yüzümüzü Filistin bayrağı ile boyadık. Kur'an kursu hocalarımız da çeşitli ikramlarda bulundular." dedi.

"Güzel etkinlikler gerçekleşti"

Aydın Altun, "Kur'an kursunda aldığımız dersler oldukça eğitici oldu. Merkez Camii'nde gerçekleşen kapanış programında da güzel etkinliklere katıldık. Seneye tekrar Yaz Kur'an Kurslarına katılmayı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"Yapılan kurs ve etkinliklerle dinimizi öğrendik"

Yağız Adıgüzel, "Kur'an kursu sürecinde dinimi öğrenme fırsatı buldum. Kitaplardan etkinlikler yaptık, hocalarımız Elifba öğrettiler ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. Oyunlar oynayarak eğlenceli vakitler geçirdik." ifadelerini kullandı.

Engin Öcal ise, "Kur'an kursunda cüzleri okuyup dualar öğrendik. Çeşitli ikramlarla karşılandık ve bu nedenle mutluyuz." dedi. (İLKHA)