Gazeteci Arıtürk: Soykırımcı siyonistlerin yargılanması için milletvekilleri tarihi sorumluluk üstlenmeli

HÜDA PAR milletvekillerinin Meclis'e sunduğu, Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerin yargılanmasına yönelik kanun teklifine destek veren Gazeteci Yazar Ahmet Arıtürk, tüm milletvekillerine bu kritik tasarıya destek vermeleri çağrısında bulundu.

Ekleme: 20.07.2024 14:35:05 / Güncelleme: 20.07.2024 14:36:19 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR'ın, soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin önümüzdeki hafta Genel Kurul gündemine girmesi bekleniyor.

İLKHA mikrofonuna konuşan Gazeteci Yazar Ahmet Arıtürk, Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerin yargılanmasına yönelik kanun teklifini değerlendirdi.

"Yahudiler soykırımı Gazze'de açık bir şekilde uyguluyor"

Gazze'de büyük bir soykırım işlendiğine dikkat çeken Arıtürk, "Bu soykırım bütün dünyayı ilgilendirir. Nasıl bir zamanlar Almanya'da bir soykırım yapıldı ve bütün dünya bu soykırıma karşı çıktı. Ama şimdi maalesef Yahudiler aynı soykırımı Gazze'de açık bir şekilde uyguluyorlar ve dünyadan hiçbir ses seda yok. Üstelik bazı siyonist çevreler israile her türlü maddi ve manevi desteği sunuyorlar." ifadelerini kullandı.

"Türkiye Gazze'deki Müslümanların yanında yer almaktadır"

Ahmet Arıtürk

İşgalci siyonistlerin işlediği soykırıma ortak olmak için dünyanın dört bir yanından giden Yahudilerin olduğunu ve bu ülkeler arasında Türkiye vatandaşlarının da bulunduğunu ifade eden Arıtürk, "Katliama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık kimliğine sahip olan siyonistler de katılmaktadırlar. Türkiye'nin politikası gereği oraya giden bu kişiler çok ağır bir suç işlemektedirler. Çünkü Türkiye, Gazze'deki Müslümanların yanında yer almaktadır. Mescid-i Aksa, İslam dininin ilk kıblesidir. Müslümanlar Mescid-i Aksa'ya karşı namaza durmuş ama Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem)'in gönlünden geçen istek üzerine Yüce Allah'ın emri ile kıblemiz Kâbe olmuştur. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu halde Türkiye politikasına aykırı hareket ederek israile giden ve soykırıma iştirak eden siyonistler sadece Türkiye'ye karşı değil insanlığa karşı suç işlemişlerdir. Çünkü israilin Gazze'de bir soykırım işlediği açıkça ifade ediliyor." dedi.

"Yasa tasarısının aleyhinde oy kullananlar soykırıma iştirak etmiş kadar suçlu sayılacaklardır"

Türkiye vatandaşı olup soykırıma iştirak eden siyonistlerin sadece vatandaşlıktan çıkarılmasının yeterli olmadığını, aynı zamanda onlara çok ağır cezai müeyyidelerin uygulanması gerektiğine dikkat çeken Arıtürk, "Oraya giden kişiler, sosyal medya üzerinden Gazze'de yaptıkları soykırımı açık bir şekilde ifade ediyorlar. Özellikle utanmadan ve sıkılmadan da israilin yanında yer aldıklarını beyan ediyorlar. Peki bunlar Türkiye'ye döndüklerinde bunlara karşı bir ceza uygulanmayacak mı? Eğer uygulanmazsa bu, Türkiye Cumhuriyeti'nin de mevcut iktidarının görüşünde samimi olmadığı kanaatinin oluşmasına yol açar. Öncelikle iktidar mensupları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan tüm milletvekilleri böyle bir yasa tasarısının kanunlaşması için mutlaka olumlu oy kullanmalıdır. Aksi takdirde bu yasa tasarısının aleyhinde oy kullananlar soykırıma iştirak etmiş kadar suçlu sayılacaklardır." (İLKHA)