Haliliye'de ağız ve diş hastanesinde aynı gün randevu alınabilecek

Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde hastalar aynı gün MHRS ile randevu alınmak suretiyle tedavi olunabilecek.

Ekleme: 18.07.2024 14:35:05 / Güncelleme: 18.07.2024 14:36:39 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Hastane Başhekimi Dt. Mustafa Ferhat Demir’den Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirilen toplantıda; kliniklerdeki işleyişler, Polikliniklerin dizaynı MHRS kapasite ve doluluk oranları, radyoloji ve hizmete girecek olan ameliyathanede yapılacak olan sedasyon ve genel anestezi altında diş tedavi hizmetleri ile sağlık hizmet sunumu üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

 Vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Dr. Solmaz, "Hastane sağlık hizmet sunumu değerlendirmesi kapsamında Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret ettik. Modern ve son model teknolojik cihazlarla vatandaşlara hizmet vermektedir. 2023 Ağustos ayında hizmete giren hastanemizde kısa süre içerisinde Özellikle Engelli bireylere Anestezi ile Ameliyathane ortamında diş tedavisine başlanılacağı müjdesini vatandaşlarımıza vermek istiyorum. Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Aynı gün MHRS ile randevu alınmak suretiyle tedavi olunabilmektedir. Hastaneye erişimin kolaylaştırılması için hastane yöneticilerimiz ile istişarelerde bulunuyoruz. Biz tedavi için Hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Yöneticilerimiz tarafından gerçekleştirilen sunum ve yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye fikir alışverişinde bulunduk" dedi. (İLKHA)