Nasrallah: Henüz saldırmadığımız yeni yerlere saldıracağız

Lübnan Hizbullah'ı Genel Sekreteri Nasrallah yaptığı konuşmada Gazze Şeridi'ndeki savaş durdurulana kadar işgal rejimiyle savaşmaktan vazgeçmeyeceklerinin altını birkez daha çizdi.

Ekleme: 17.07.2024 12:34:12 / Güncelleme: 17.07.2024 13:08:51 / Dünya
Destek için 

Hüseyin Gültekin - Lübnan Hizbullah'ı Genel Sekreteri Nasrallah, Gazze Şeridi'ndeki savaş durdurulana kadar işgal rejimiyle savaşmaktan vazgeçmeyeceklerini bir kez daha belirtti.

Nasrallah Lübnan'daki kayıpların, işgal rejiminde şimdiye kadar hedef alınmamış yeni yerleşim yerlerine saldırılarla sonuçlanacağını belirtti

Nasrallah, Güney Lübnan'daki büyük hasarla ilgili olarak şunları söyledi: "Halkımıza yıkılan evleri  için güvence veriyoruz, onları ve ön cephedeki köylerimizi eskisinden daha güzel bir şekilde yeniden inşa edeceğiz."