Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mourinho'ya: Ferdi satılmalı

2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda Türkiye mücadelesini tribünden izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşma sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ekleme: 08.07.2024 12:02:09 / Güncelleme: 08.07.2024 12:02:09 / Spor
Destek için 

HAMZA DURMAZ-   Cumhurbaşkanı Erdoğan değerlendirmelerinde Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'na özel bir parantez açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ferdi Kadıoğlu'nun hırsına dikkat çekerek, "Bu maçlarda görev alan futbolcularımızın hiçbirini birbirinden ayırt edemem. Kalecimizden tut, sağ bek de sol bek de, orta saha da… Şimdi mesela bakıyorsun bir Ferdi Kadıoğlu’na, çok hırslı. Biz futbol oynadığımız zaman hocamız bize derdi ki, 'Oğlum topu yiyeceksiniz'. Top yenir mi? 'Yiyeceksiniz'. Bu ne demek? Hırsını tam manasıyla koyacaksın. Ferdi'de bu var. O boyuyla Ferdi çok hırslı. Topu aldığı zaman, geriden forvete katılması çok sağlam. Şimdi onunla ilgili bazı rakamlar konuşuluyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Morinho, 'gidemez' dedi. Ferdi’nin de istikbaliyle oynamamak lazım" şeklinde konuştu.

Etiketler: