Kayseri yetmedi memleketi karıştıracak! Özdağ iş başında!

Sığınmacı karşıtlığı üzerinden siyasi kazanç elde etmeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu kez halkı sığınmacı politikasına tepki göstermek için Çanakkale'de meydanlara çıkmaya çağırdı.

Ekleme: 01.07.2024 13:48:27 / Güncelleme: 01.07.2024 14:23:46 / Güncel
Destek için 

HABER MERKEZİ-   Dün gece Kayseri'de meydana gelen ve sığınmacıların ev ve iş yerlerini, araçlarını hedef alan saldırılara yönelik, ''Olayların bu noktaya gelmesinin nedeni hiç şüphesiz şımartılan Suriyelilerin tecavüzcüyü polise vermeyip, direnmesidir.'' yorumunu yapan Ümit Özdağ bu kez Çanakkale'de halkı sığınmacı politikasına tepki göstermek için meydana çıkmaya davet etti. 

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Kayseri’de 6 yaşında Suriyeli bir kız çocuğuna başka bir Suriyelinin tacizi ile başlayan olaylar AKP’nin kontrolsüz sığınmacı/kaçak politikasının ne kadar büyük bir öfke birikimine neden olduğunu ortaya koymuştur.
Kayseri gibi milliyetçi, muhafazakar ve AKP’nin güçlü olduğu bir kentte bile bu kadar öfke birikimi hayra alamet değildir. 13 milyon sığınmacı/kaçağın neden olduğu politik, ekonomik, demografik baskı artık yönetilebilir olmaktan çıkmıştır.
Artık 13 milyon sığınmacı/kaçağın vatanlarına dönmesinin vakti gelmiş, geçmiştir. Gelişmeler Zafer Partisi’ni haklı çıkarmıştır.
Zafer Partisi, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini arzu eden herkesi bu talebini dile getirmek üzere 8-9 Ağustos 2024’de Çanakkale’de 57. Alay karargahının olduğu yerde hem 1915’de ülkemize yönelik işgal girişimini durduran kahraman atalarımızı anmak hem 13 milyon yeni model işgalcinin vatanlarına dönmesini istemek için bütün halkımızı davet etmektedir.
Öfke ve kararlılığımızı kent sokaklarında provokasyonlara açık şekilde değil tarihi savaş meydanlarında ve seçim sandıklarında en akıllı şekilde gösterelim

Etiketler: