İşgalciye 6,5 milyar dolarlık yardım: ABD SOYKIRIMA TEŞVİK EDİYOR

Kuzey Amerika kıtasını, kıtanın yerlilerini soykırımdan geçirerek çalan, kurduğu sömürge devletinin işgücünü Afrika kıtasının yerlilerini köleleştirerek karşılayan, ekonomisine kaynağı üçüncü dünya ülkelerini işgal ederek karşılayan ABD; Gazze’de yaklaşık 40 bin Filistinliyi soykırımla katleden siyonist terör çetesine 7 Ekim’den bu yana yaklaşık 6,5 milyar dolar değerinde güvenlik yardımı sağladı.

Ekleme: 29.06.2024 05:00:34 / Güncelleme: 29.06.2024 07:24:06 / manşetler
Destek için 

HABER MERKEZİ

Kuruluşundan devlet olmasına, devlet olmasından dünyanın en büyük askeri ve ekonomik süper gücü haline gelmesi sürecinde ABD dünyayı adeta kan gölüne çevirdi. Adeta bir kan ve zulüm imparatorluğu haline dönüştü. Yeryüzünde fesat çıkaran, insanlık için en büyük tehdit ve en büyük terörist örgütlenme olan Büyük Şeytan ABD’nin her yıl dünya ülkelerinin insan hakları alanındaki performansını değerlendiren İnsan Hakları Raporları yayınlaması ne kadar büyük bir rezilliktir! İnsan hak ve özgürlükleri adına ne kadar büyük bir aldatmaca ve ihanettir!

ABD’NİN KANLA BESLENEN GEÇMİŞİNİN İLK ADIMI KIZILDERİLİ SOYKIRIMI İLE BAŞLADI

Kuzey Amerika kıtasına gelen barbar ve istilacı güçlerin, kıtanın yerlileri olan Kızılderilileri soykırımdan geçirmesi, ABD’nin kanla beslenen geçmişinin ilk adımıdır. Asırlardır kıtada huzur içinde yaşayan bölgenin yerli halkı öyle korkunç bir soykırımdan geçirildi ki kafataslarından büyük tepeler oluştu. İnsanın özgürlüğü deyince sadece New York’taki “hürriyet heykeli”ni insanların gözüne sokan bu vahşi devletin kanla beslenme süreci sadece Kızılderili soykırımı ile sınırlı kalmadı. Kurduğu sömürge devletinin işgücü ihtiyacını ise başka bir kıtada soykırım yaparak karşıladı. Afrika kıtasının masum insanlarını binlerce gemiyle Amerika’ya getiren ABD dünyada köleliğin en korkunç en vahşi örneklerini ülkesinde sergiledi. Yıllarca Afrika kökenli insanlar hayvanlardan daha korkunç yaşam tarzına mahkum edildi.  

ABD bununla da kalmadı Vietnam, Irak, Afganistan, Lübnan, Somali’de işgal faaliyetlerine; Kolombiya, Güney Amerika, Arjantin, Brezilya, İran ve Türkiye’de dahil bir çok ülkede darbe faaliyetleri ile dünyayı adeta kan gölüne çevirdi.

İNSAN HAKLARI SİCİLİ “İNSAN KANIYLA YAZILMIŞ” BÜYÜK ŞEYTAN ABD

İşte insan hakları sicili “insan kanıyla yazılmış” Büyük Şeytan ABD, yavru şeytanı siyonist terör çetesinin kan ihtiyacını karşılamasına yardımcı olmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor.

The Washington Post'un adı açıklanmayan bir Amerikan yetkiliye dayandırdığı haberi, ABD'nin siyonist terör çetesine Gazze'ye yönelik saldırılar için yoğun destek verdiğini gözler önüne seriyor.

Söz konusu yardımın miktarı bu hafta işgal rejiminin sözde savunma bakanı Yoav Gallant liderliğindeki siyonist terör çetesi heyetinin Washington temasları kapsamında Amerikalı mevkidaşlarıyla görüşmelerinde ortaya çıktı.

ABD'nin 7 Ekim'den bu yana siyonist terör çetesine sağladığı yaklaşık 6,5 milyar dolar değerindeki güvenlik yardımının sadece yarısının Lübnan sınırında Hizbullah ile gerilimin savaşa dönme beklentilerinin yoğunlaştığı mayıs ayında aktarıldığı belirtildi.

GAZZE'NİN İDARESİ VE "ERTESİ GÜN" TARTIŞMALARI

Öte yandan, Washington'da temaslarda bulunan Gallant liderliğindeki siyonist terör çetesi heyeti ile Amerikalı muhatapları görüşmelerde devam eden Gazze'de ateşkes ve esir takası müzakerelerinin yanı sıra soykırımcı çetenin Gazze'ye saldırılarının sonra ermesi ardından "ertesi gün" için olası senaryoları tartıştığı bildirildi.

Sözde savunma bakanı Gallant'ın, HAMAS sonrası Gazze'nin idaresini yeniden kurgulamayı "uzun ve karmaşık bir süreç" olarak tanımladığı kaydedildi.

Gallant, ayrıca Gazze'nin idaresi konusunda uluslararası toplumun dahlinin gerekliliğine işaret ettiğine yer verildi.

Siyonist terör çetesinin 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ise en az 15 bin 694’ü çocuk, 10 bin 279'u kadın olmak üzere 37 bin 718 Filistinli şehid oldu, 86 bin 377 kişi yaralandı.