HÜDA PAR’dan tepki: SİYONİST DESTEKÇİLERİNİN FAALİYETLERİ KABUL EDİLEMEZ

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada, siyonistlere açıktan destek veren firmaların serbestçe faaliyet göstermesinin, her gün çocuk ve kadın ölümlerini seyreden vicdan sahibi halkı rahatsız ettiği belirtilerek, "Hükümetin en üst perdeden terörist ilan ettiği siyonist işgalci rejime açıktan destek veren firmaların ülke içinde faaliyetlerine serbestçe devam edebiliyor olmaları kabul edilemez." denildi.

Ekleme: 26.06.2024 04:00:28 / Güncelleme: 26.06.2024 04:01:01 / Güncel
Destek için 

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Hükümetin en üst perdeden terörist ilan ettiği siyonist işgalci rejime açıktan destek veren firmaların ülke içinde faaliyetlerine serbestçe devam edebiliyor olmaları kabul edilemez. PKK veya İŞİD’e desteğini ilan eden bir firmaya gösterilecek muamelenin, siyonist destekçisi firmalardan esirgenmesinin anlaşılır bir yönü yoktur. Hükümet bu çelişkili tavrından derhal vazgeçmelidir. Hukuk tanımayan Siyonizm madem terörizmdir, yardım edenlere de buna göre muamele edilmelidir. Siyonistlerle ticaret yapılması ve siyonistlere açıktan destek veren firmaların serbestçe faaliyet göstermesi, her gün çocuk ve kadın ölümlerini seyreden vicdan sahibi halkımızı rahatsız etmektedir.

FİRMALARIN FAALİYETLERİNE SON VERİLMELİ, ÇALIŞMA RUHSATLARI İPTAL EDİLMELİDİR

Hükümetin duyarsızlığı yüzünden halkın öfkesi siyonizmin destekçisi firmalara yönelmektedir. Ortaya konan tepkiler zaman zaman istenmeyen görüntülere de yol açmaktadır. Siyonist katillerin fütursuzca sürdürdükleri soykırımı ve destekçilerini protesto etmek, boykot çağrısı yapmak, Filistin’de yaşanan vahşeti gündemde tutmak için çaba sarf etmek sadece bir hak değil aynı zamanda insani bir görevdir. Haklı protestolarımızı ortaya koyarken “siyonizmin gizli destekçileri”ne malzeme vermemeye azami derecede dikkat edilmesi gerektiğini de unutmamalıyız. Soykırımcı siyonistlere destek verdiği tespit edilen firmaların faaliyetlerine son verilmeli, çalışma ruhsatları iptal edilmelidir. Hükümeti bu konuda derhal somut adım atmaya davet ediyoruz." (İLKHA)