Barcelona, Hull City'den Jaden Philogene ile ilgileniyor

Barcelona, Hull City forması giyen Jaden Philogene ile ilgileniyor. Katalan devi, 22 yaşındaki futbolcunun transferi için harekete geçti.

Ekleme: 25.06.2024 16:25:40 / Güncelleme: 25.06.2024 16:25:40 / Spor
Destek için 

Mehmet Bozdaş - Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City için bir transfer iddiası gündeme geldi.

Relevo'da yer alan habere göre; Barcelona, Hull City'nin 22 yaşındaki hücum oyuncusu Jaden Philogene ile ilgileniyor.

Katalan ekibinin, sol kanat transferi için Nico Williams ile ilgilendiği ancak Williams transferinin ekonomik olarak zorluğu nedeniyle Philogene'ye yöneldiği kaydedildi.

Barcelona temaslara başladı

Barcelona'nın Philogene transferi için Hull City ile temasa geçtiği ve Katalan devinin transferdeki planının satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği olduğu iddia edildi.

Hull City performansı

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Philogene'nin Hull City ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Hull City, 22 yaşındaki genç oyuncuyu 2023 yaz transfer döneminin son günlerinde Aston Villa'dan 5.8 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Philogene, Hull City'de çıktığı 32 maçta 12 gol attı ve 6 asist yaptı.

Geçtiğimiz yıl tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Acun Ilıcalı, Hull City takımına aldıkları sağ açık için övgü dolu sözler söylemişti.

Acun Ilıcalı açıklamasında "Bir sağ açık aldım, aklın hayalin durur. Şu ismi bir kenara yazar mısın: Jaden Philogene" ifadelerine yer vermişti.