Arda Güler için sürpriz transfer hamlesi

Milli Takım'ın yıldızı Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor Son olarak Liverpool'un talip olduğu ileri sürülürken Madrid'in genç yıldızının gelecek sezon kiralanması konusunda karar aşamasında olduğu belirtilmişti. Fakat İspanyolların bir şartı var...

Ekleme: 21.06.2024 19:59:40 / Güncelleme: 21.06.2024 19:59:40 / Spor
Destek için 

A Milli Futbol Takımı'nın ilk maçında Gürcistan karşısında gösterdiği performansla ve attığı golle EURO 2024'e başarılı bir başlangıç yapan Arda Güler'in İngiliz devi Liverpool'un transfer etmek istediği öne sürüldü.

Team Talk'un haberine göre; Liverpool özellikle Luis Diaz'ın ayrılması halinde bu futbolcunun yerini Arda ile doldurmak istiyor.

19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'de hızlı gelişmesi için gelecek sezon başka bir takıma kiralanmaya sıcak baktığı ancak Güler'in La Liga dışına göndermek istemediği ileri sürüldü.

Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmaya en yakın ekip ise Real Sociedad olduğu belirtildi.

Haber detayında, genç yıldızları geliştirme konusunda başarılı bir geçmişe sahip olduğu hatırlatılan ekibin,  Martin Odegaard ve Takefusa Kubo örnekleri verildi.

 Real Madrid'in Kylian Mbappe ve Endrick'i kadrosuna katmasının takım içinde rekabeti artırdığı, Arda Güler'in takımdaki geleceğinin ise yazın ilerleyen günlerinde belli olacağı vurgulandı.