Merih Demiral'dan eski futbolculara tepki!

Milli futbolcu Merih Demiral, A Milli Takımımızın cumartesi günü Portekiz ile oynayacağı maç öncesi çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Merih, eski futbolculara da tepki gösterdi.

Ekleme: 20.06.2024 18:00:05 / Güncelleme: 20.06.2024 18:00:05 / Spor
Destek için 

EURO 2024'te cumartesi günü Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımında savunma oyuncusu Merih Demiral bir basın toplantısı düzenledi.

Merih, A Milli Takım'ın Barsinghausen'deki kamp merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve şunları kaydetti:

"GEREKLİ ANALİZİ YAPTIK, ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ"

"Gürcistan maçında bazı pozisyonlar verdik. Onlar da gayet iyi bir takım bence. Savunma olarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Tabii ki pozisyon verdik ama her maçta olacak şeyler, büyütülecek şeyler olduğunu düşünmüyorum. Maçtan sonra konuştuk aramızda. Tabii ki geliştirmemiz gereken konular var. İkinci maçta çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Gerekli analizi yaptık, çok daha iyi olacağımıza inanıyorum."

"PORTEKİZ ÇOK İYİ BİR TAKIM"

"Portekiz maçı çok önemli bir maç bizim için. Portekiz çok iyi bir takım. Tecrübeli ve iyi oyuncuları var. Biz gayet iyi durumdayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımız bizim için itici güç, onların da varlığıyla birlikte ben galibiyet alacağımıza inanıyorum."

"RONALDO'YA ÇOK DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR"

"Ronaldo ile kura ilk çekildiğinde konuştuk. Başarılar diliyorum ona da, çok güzel bir maç olacak. Ronaldo'nun seviyesi şu anda gayet iyi. Suudi Arabistan'da karşılıklı oynadığımızda da gayet iyi durumdaydı. Çalışmayı seven bir oyuncu, tehlikeli, çok büyük bir oyuncu. Çok dikkat etmemiz gerekiyor savunma olarak."

"SAVUNMA TERCİHİ HOCANIN"

"Savunmamızın üçlü ya da dörtlü oynaması konusunda bir tercihim yok. Hocamızın verdiği görevi yapmaya çalışıyorum. Savunmanın üçlü ya da dört olması hocamızın tercihi."

"ESKİ FUTBOLCULARIN HAKSIZ ALGILARI BİZİ ÜZÜYOR"

"Samet ağabey Gürcistan maçında muhteşem bir performans sergiledi. Ama maçtan önce farklı bir algı vardı. Bu çok kötü bir şey. İster istemez etkilenebilirdi ama Samet ağabey hiç etkilenmedi. Dışarıda çok haksız algılar olabiliyor. Özellikle burada oynamış eski futbolculardan. Bunlar bizi üzüyor."

"MOURINHO TÜRKİYE'YE ÇOK ŞEY KATACAKTIR"

"Mourinho'nun Türk futboluna katkısı çok büyük olacaktır, çok büyük bir isim. Türkiye'ye çok şey katacaktır. Çok büyük bir fırsat hem Türk oyuncular hem Türkiye için. O yüzden hepimiz için bir şans. İnşallah herkes en iyi şekilde değerlendirir ve çok başarılı olur. Finalde ben Almanya'yı isterim. Taraftarlar da öyle ister herhalden. Bakalım maç maç gideceğiz" AA

Etiketler: