Özel'in “Bir tane böyle atama yok'' sözlerine AK Partili isimden cevap!

AK Partili Dağ, CHP lideri Özel’in akraba atamalarıyla ilgili, “Bir tane böyle atama yok.” sözlerine cevap verdi.

Ekleme: 20.06.2024 16:12:44 / Güncelleme: 20.06.2024 16:12:44 / Güncel
Destek için 

HİLAL HİKMET YEŞİLBUDAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı bir televizyon programında CHP'li belediyelerle ilgili yaptığı, "akraba atamaları" açıklamasına tepki gösterdi.

CHP’deki akraba atamaları ile ilgili konuşan Özel, "Bir tane böyle atama yok. Ben CHP Genel Başkanı olarak bu konuda çok kararlı olduğumu söyledim. Yönetim anlayışımız da bu konuda aynı bu şekilde." ifadelerini kullandı.

AK Partili Hamza Dağ ise X hesabından Özel’in o sözlerinin yer aldığı bir videoyu paylaşarak,

"Hatırlarsanız Sn. @eczozgurozel belediyelerindeki usülsüzlüklerinden kişisel PR yapmak amacıyla üst perdeden akraba atamalarına karşı olduğunu belirten konuşmalar yapmıştı.

Sn. Genel Başkan bu konuda çok kararlı olduğunu söyledikten sonra dahi CHP’li belediyelerde eş dost akraba atamaları devam etti. Geçen sürede kendisini ciddiye alan olmadı. CHP’li belediyeler eş dost akraba atamalarının merkezi haline gelmiş durumda. Şu an neredeyse tamamı göreve devam ediyor. CHP’li belediye başkanları Sn. Özgür Özel’i, Özgür Özel de vatandaşı kandırmaya çalışıyor. Ama gerçekler gün gibi ortada." açıklamasında bulundu.