Umut Kervanı Bismil'de bine yakın aileye kurban eti dağıttı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde faaliyet gösteren Umut Kervanı Yardımlaşma Derneği, bu yıl da aldığı kurban vekaletleriyle bine yakın aileye kurban eti ulaştırdı.

Ekleme: 19.06.2024 12:20:05 / Güncelleme: 19.06.2024 12:36:42 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Türkiye genelinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Umut Kervanı, bu sene de Kurban Bayramı'nda Bismil'de, ihtiyaç sahibi bine yakın aileye kurban eti dağıttı.

Bismil'de yoğun bir çalışma yürüten Umut Kervanı, Kurban Bayramı'nda daha önce hayırseverlerden vekaletler ile aldığı kurbanlıkları bayramın ikinci gününde keserek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. 

Kesim yerinde tartılarak hazırlanan etler paketlendikten sonra Umut Kervanı gönüllüsü gençler tarafından, önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadığı evlere tek tek gidilerek kurban etleri teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Bismil Temsilcisi Mehmet Akdoğan, "Bismil'de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bayramdan önce başlattığımız çalışmalar sonucunda vekaletle aldığımız kurbanlıkları kestik ve hayırseverlerin verdiği kurban etlerini dağıttık. Bine yakın aileye kurban eti ulaştırdık ve ulaştırmaya devam edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen hayır sahiplerine teşekkür ediyor, hayırlı bayramlar diliyoruz," ifadelerini kullandı.

Umut Kervanı, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görerek, Kurban Bayramı'nda da yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. (İLKHA)

İlgili Galeriler