Kassam'dan Arefe operasyonu: 'Tüm askerler öldü' diyerek duyurdu

İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde kurduğu "karma pusuda" siyonist rejim sözde askerlerinden ölenlerin ve yaralananların olduğunu duyurdu.

Ekleme: 15.06.2024 14:47:47 / Güncelleme: 15.06.2024 16:18:37 / Dünya
Destek için 

HAMZA DURMAZ-  
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde kurduğu "karma pusuda" siyonist rejim sözde askerlerinden ölenlerin ve yaralananların olduğunu duyurdu.

Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, Refah kentinin batısında yer alan Tel es-Sultan'daki Es-Suudi bölgesine giren siyonist rejim askeri aracına karma pusu kurulduğu ve "Yasin 105" roketleriyle hedef alındığı belirtildi.

ROKETLE VURDULAR!
Pusuda siyonist rejim sözde askerlerinden ölenlerin ve yaralananların olduğu ifade edilen açıklamada, bölgeye siyonist rejime ait kurtarma ekiplerinin ulaştığı, bu zırhlı personel taşıyıcının da "Yasin 105" roketleriyle vurulduğu ve içindeki askerlerin öldüğü kaydedildi.

Kassam Tugaylarından yapılan bir diğer açıklamada da İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleriyle beraber siyonist rejimin güneyindeki Sofa askeri mevzisinin bombalandığı belirtildi.

 

Etiketler: