HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Sevgili'den Kurban Bayramı mesajı

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili, başta Malatyalı hemşehrilerimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Gözyaşı ve hüznün olmadığı nice bayramlara hep birlikte ulaşmamızı Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Ekleme: 14.06.2024 17:40:03 / Güncelleme: 14.06.2024 17:42:00 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Behcet Sevgili, idrak edilecek Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sevgili yayımladığı mesajda, "Bizleri bir kez daha bayram sevincine ulaştıran Rabbimize hamd ediyoruz. Kurban Bayramı günleri; Allah'ın biz müminlere bahşettiği iki bayramdan biri olması, Allah'a karşı şükrümüzü ilan edeceğimiz bir ameli barındırması, müminlerin kalplerini yardımlaşma duygusu ve Hac ibadetiyle birbirine yaklaştırarak kardeşlik duygularını pekiştirdiği günlerdir. Kurban; temsili olarak en sevdiğimiz şeyleri Allah için feda ederek rıza-i ilahiye ulaşacağımız, Hazreti İbrahim ve ailesinin teslimiyetiyle bizlere, adanmışlığın öğretildiği mübarek günlerdir." şeklinde konuştu.

Başta Malatyalıların olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Sevgili, "Her ne kadar Filistin-Gazze başta olmak üzere dünyanın muhtelif yerlerinde Müslümanların yaşadığı zulüm ve soykırımlar, Mescid-i Aksa'nın işgal altında olması gönüllerimizi acıtıp sevinçlerimizi azaltsa da Rabbimizin vaadinin hak olduğuna olan inancımız ve müminlerin birbirlerine kenetlenerek zaferi elde edeceklerine olan umudumuz bizlere güç veriyor. Başta Malatyalı hemşehrilerimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Gözyaşı ve hüznün olmadığı nice bayramlara hep birlikte ulaşmamızı Rabbimden niyaz ediyorum" dedi. (İLKHA)