Siyonist işgalci rejim Filistin'in vergilerini de çaldı!

ABD Dışişleri Bakanlığı, siyonist işgalci rejimin Filistin yönetimi adına toplanan vergilere el koymasının uygun olmadığını, vergi paralarının "derhal Filistin yönetimine nakledilmesi gerektiğini" belirtti.

Ekleme: 13.06.2024 23:56:24 / Güncelleme: 14.06.2024 00:07:03 / Dünya
Destek için 

OKTAY GÜNDÜZ

Siyonist işgalci rejimin destekçisi ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı

Miller, siyonist rejimin sözde Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'in el konulduğunu duyurduğu Filistinlilere ait parayla ilgili, "Bu fonların Filistin halkına ait olduğunu İsrail hükümetine açıkça ifade ettik. Derhal Filistin yönetimine nakledilmeleri gerekiyor." dedi.
 
"Filistin halkının kendi fonlarına erişme ve hükümetlerini finanse etme olanağına sahip olması önemlidir." diyen Miller, Smotrich'in kararının"olağanüstü derecede yanlış" olduğunu vurguladı.
 
Miller, "Filistin Yönetimi, yıllar boyunca ve özellikle 7 Ekim'den bu yana, Batı Şeria'da sükunet ve istikrarı korumak için inanılmaz derecede sıkı çalıştı ve İsrail hükümetinin bu tür bir eylemi, Batı Şeria'nın istikrarını bozma ve İsrail'in kendi güvenliğine daha fazla zarar verme riskini taşıyor." dedi.
 
Etiketler: