AK Partili Çelik'ten Özgür Özel'e yanıt!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "ittifak" açıklamasının yankıları sürüyor. Bahçeli'nin açıklamasına Özgür Özel'in verdiği yanıta AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi. Açıklamaların nezaket atmosferine yakışmadığını söyleyen Çelik, "Özgür "suç ortağı" ifadesi siyasi saldırganlıktır." dedi.

Ekleme: 13.06.2024 16:12:47 / Güncelleme: 13.06.2024 16:26:11 / Güncel
Destek için 

HAMZA DURMAZ- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"CHP Genel Başkanı Sn Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birliğinde ve bütünlüğünde bir sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sn Özel’in Cumhur İttifakı bileşenlerine “suç ortağı” demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır.
Cumhur İttifakı güçlü bir birliktelikle yoluna devam etmektedir ve her türlü saldırganlığa siyaset ve hukuk zemininde cevap verecek güçtedir.
Sn Özel’in Cumhurbaşkanımızın iade-i ziyareti sonrasında bu şekilde yakışıksız bir açıklama yapmasını, yürüttüğü siyasete dönük olarak CHP içinde meydana gelen rahatsızlıkları giderme çabası olarak görüyoruz. "

NE OLMUŞTU?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Ak Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifak kurulabilir" açıklamasına CHP lideri Özgür Özel, "Ben Bahçeli'ye de bir davette bulunayım. Bahçeli ittifakından memnun değilse gelsin bizim ittifakımıza katılabilir. Gelsin Türkiye ittifakına katılsın. Bu krizi yaratan AKP ve kendilerinin birlikteliğinin sorumluluğundan kaçmayıp emekçilere ve emeklilere sahip çıkacak bir mücadeleye varsa gelsin Türkiye ittifakına katılsın." sözleriyle değerlendirmişti. 

Etiketler: