Umut Kervanı, Eskişehir’de Kurban Bayramı öncesi onlarca ailenin yüzünü güldürdü

Umut Kervanı Eskişehir'de yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde onlarca aileye gıda kolisi ve kahvaltılık yardımında bulundu.

Ekleme: 12.06.2024 11:25:08 / Güncelleme: 12.06.2024 11:29:44 / Güncel / Eskişehir Haberleri
Destek için 

Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi gören Umut Kervanı, Eskişehir'de yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yetim ve ihtiyaç sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında faaliyet yürüten Umut Kervanı, hayırseverlerin katkısı ile kentteki ihtiyaç sahibi onlarca ailenin yüzünü güldürdü.

Umut Kervanı gönüllülerinden oluşan ekipler, daha önceden tespit edilen onlarca aileye gıda kolisi ve kahvaltılık yardımında bulundu.

"Amacımız fakir ve yetim aileleri sevindirmektir"

Amaçlarının yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzündeki mutluluğa ortak olmak olduğunu dile getiren Eskişehir Umut Kervanı Derneği Başkanı Enes Yıldırım, "Umut Kervanı olarak Eskişehir'de yaklaşan Kurban Bayramının hazırlıklarını yapıyoruz. Bugün şehrimizin farklı farklı mahallerinde ekiplerimizin daha önceden tespit ettiği onlarca ailemize gıda kolisi ve kahvaltılık yiyecek yardımında bulunduk. Bu vesile ile bize destek veren ve yardımda bulunan hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun.” dedi.

“Hayır sahipleri bizlere hem derilerini hem de kurbanlarını bağışlayarak destekte bulunabilirler”

Yaklaşan Kurban Bayramı için çalışmalarına başladıklarını dile getiren Yıldırım, “Kurban deri bağışlarını kabul ediyoruz. Hayır sahipleri bizlere hem derilerini hem de kurbanlarını bağışlayarak destekte bulunabilirler. Bizler de bu bağışları fakir ve yetim ailelere dağıtacağız. Bu vesile ile giyim, gıda ve et olarak fakir ve yetim ailelerimize yardımcı oluyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)