Kassam, siyonist kuvveti mayın tarlasına düşürdü: Ölü ve yaralılar var

Kassam Tugayları, Refah'ta sınır hattı yakınında hazırladıkları bir mayın tarlasına işgal kuvvetlerinin düşürüldüğünü, ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

Ekleme: 08.06.2024 13:20:03 / Güncelleme: 08.06.2024 13:22:51 / Dünya
Destek için 

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 246. gününde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde işgalcilerle çatışmaya ve onlara kayıplar verdirtmeye devam ediyor.

Tugaylar, Telegram kanalından yaptıkları bilgilendirmede Refah'ın doğusunda işgal altındaki topraklarla sınır hattı yakınında önceden hazırladıkları bir mayın tarlasına siyonist istihkam kuvvetlerinin düştüğünü bildirdi.

Kassam, mayır tarlasınındaki patlayıcıları infilak ettirdiklerini, bunun sonucunda işgalcilerin öldüğünü ve yaralandığını kaydetti.

Tugaylar, ayrıca Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin doğusunda bir Apaçi helikopterini SAM 7 füzesiyle hedef aldıklarını bildirdi.

Kudüs Seriyyeleri ise bu sabah Deyr El Balah'ın doğusundaki El Batun Caddesi civarında siyonist düşman askerlerinin oluşturduğu bir topluluğu ağır kalibreli havan toplarıyla bombaladıkları ve doğrudan isabet sağladıklarını aktardı. (İLKHA)