Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı

Umut Kervanı Mersin Derneği, mayıs ayında yetim, mağdur ve ihtiyaç içerisindeki ailelere gıda kolisi yardımında bulundu.

Ekleme: 03.06.2024 17:30:07 / Güncelleme: 03.06.2024 17:31:45 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için 

Türkiye başta olmak üzere yardıma ihtiyaç duyan birçok dünya ülkesine yardım ulaştıran Umut Kervanı, Mersin'de mağdur ve yetimlerin yüzünü güldürdü.

Umut Kervanı Mersin'de, mayıs ayında onlarca aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulundu.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Umut Kervanı Mersin Derneği Başkanı Ömer Ramazan Soy, "Bizler Umut Kervanı olarak Ramazan ayında yapmış olduğumuz yardımlarla yetinmeyip bu yardımları bütün yıla yaymaya çalışıyoruz. Mağdurların sadece bir ay değil bütün aylarda yanında olmaya çalışıyoruz. Bu amaçla da Mayıs ayında da onlarca mağdur ve muhtaç aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulunduk. Bu hayırda emeği geçen bütün hayırseverlerimizden Allah razı olsun, bizleri her daim mağdur ve muhtaçların yanında olanlardan eylesin.

Şimdiye kadar yapmış olduğumuz yardımlarla beraber kurban bayramında da inşallah elimizden geldiğince gariplerin yüzünü güldürmeye çalışacağız. Bu vesile ile hayırseverlerimize şunu da hatırlatmak isteriz: Unutmayın ki Birçok insanın gözleri yollarda, kapılarını çalacak kendilerine kurban eti getirecek Yasin'leri bekliyorlar. Sizler beklenen Yasin olmak istemez misiniz?" şeklinde belirtti. (İLKHA)