Aboubakar yolcu, Beşiktaş yıldız golcüyü listesine aldı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir haber ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların dünyaca ünlü Fildişi Sahilli yıldız Sebastian Haller'i listesine aldığı belirtildi.

Ekleme: 31.05.2024 10:00:20 / Güncelleme: 31.05.2024 10:00:20 / Spor
Destek için 

Mehmet Bozdaş - Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir haber ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların ünlü Fildişi Sahilli yıldız Sebastian Haller'i listesine aldığı iddia edildi.

HALLER LİSTEYE GİRDİ

Yeni sezonda Vincent Aboubakar'ı kadrosunda düşünmeyen ve yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın, Borussia Dortmund'un Fildişi Sahilli golcüsü Sebastian Haller'i listesine aldığı iddia edildi.

Alman basınında Bild'de yer alan haberde, Haller'in Borussia Dortmund'da mutsuz olduğu ve Beşiktaş'ın Alman ekibinden ayrılması beklenen 29 yaşındaki forvetle ilgilendiği aktarıldı.

DORTMUND AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Yeni sezonda kulüpten ayrılmak isteyen 29 yaşındaki golcüye Dortmund'un da izin verdiği aktarılan haberde Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevine Alman devinde yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin'i getirmesi durumunda Haller transferi için de şansının epey yükselebileceği kaydedildi.

Dortmund'un Ajax'tan 2022 yazında 31 milyon euro bonservis ile kadrosuna kattığı Haller, geçen sezon takımıyla 18 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Etiketler: