Ensarullah'tan son dakika önemli açıklamalar: Pratik tavırlar alınmalıdır!

Yemen Ensarullah hareketinin lideri Abdulmelik el-Husi işgal rejimi ve işgal rejiminin suç ortaklarına binaen açıklamada bulundu.

Ekleme: 30.05.2024 18:51:22 / Güncelleme: 30.05.2024 19:38:21 / Dünya
Destek için 

Ammar Kızılçınar

Yemen Ensarullah hareketinin lideri Abdulmelik el-Husi:

İsrail düşmanının Refah'ta yerinden edilmiş sivilleri hedef aldığı kasıtlı, korkunç suça tüm dünya tanık oldu Refah'ta saldırılan bölge daha önce işgal rejimi tarafından güvenli bölge ilan edilmiş, oradaki yerinden edilmiş insanlar 7 Amerikan bombasıyla uyurken hedef alındı.

Yerinden edilen kurbanların çoğu çocuk ve kadınlardan oluşuyor. Vücutları bombaların ateşiyle parçalanmış ve yanmış, başları vücutlarından ayrılmış.

İşgal rejimin Amerikalıların ve İngilizlerin desteğiyle işlediği suçlar, onların insanlık için tehdit oluşturan saldırganlığını ortaya koymaktadır. Amerika ve "İsrail"e sadık bazı Arap rejimleri, İsrail düşmanının suçlarını örtbas etmeye çalışıyor. Arap rejimleri Siyonist düşmanın suçlarını okul müfredatı, medya ve diğer yerlerde görmezden gelmeye çalışıyor

İsrail düşmanının yaptığı uygulamalar onun kimliğinin, düşüncesinin ve inancının ayrılmaz bir parçasıdır Düşman, insanların insanlıklarını boşaltmaya çalışıyor ve insan toplumu, suçlarını görmezden gelme ve göz yumma seviyesine ulaştı. İsrail'in geri kalan insan toplumlarına bakışı aşağılama, aşağılık ve nefrettir

İsrail düşmanının tüm suçları Amerikan bombalarıyla ve Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıyı durdurma yönünde bağlayıcı bir karar alınmasını engelleyen Amerikan örtüsüyle işlendi. Her büyük Siyonist suç için yapılan açıklamaların ve kınamaların artık hiçbir faydası yoktur ve pratik tavırlar alınmalıdır.

Pek çok Arap ülkesi Siyonist düşmanın suçlarına ilişkin herhangi bir açıklama ya da kınama yayınlamadı. Bazı Arap liderler saldırgan bir pozisyona girerse, Amerika adına düşmana karşı nazik ifadeler kullanmaya çalışırlar ki bu çok talihsiz bir durumdur.