İşgal askerinden Kur'an-ı Kerim'e hadsizlik!

Siyonistlerin paylaştığı bir videoda, Gazze Şeridi'ndeki siyonist işgal askerinin Kur'an-ı Kerim'i ateşe attığı anlar tepki çekti.

Ekleme: 23.05.2024 14:30:06 / Güncelleme: 23.05.2024 14:31:02 / Dünya
Destek için 

İbrani medyası, siyonist askerin Gazze Şeridi'nde devam eden saldırı sırasında Kur'an-ı Kerim'i ateşe attığını belgeleyen görüntüleri yayınladı.

İşgal Ordusu Radyosu, 3 saniyelik video klibi “X” platformundaki hesabında yayınladı, olayın yeri ve tarihi belirtilmedi.

Videoda, sol elinde silah, diğer elinde açık bir Kur'an-ı Kerim tutan ve ardından onu alevlere atan bir siyonist asker görülüyor.

İşgalciler, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdükleri soykırımın yanı sıra ihlaller ve suçlarını bir övünçmüş gibi çekip sosyal medya üzerinden paylaşıyor. İşgal makamları ise siyasi ve askeri yetkililer tarafından her zaman korunan bu siyonistlere karşı herhangi bir tedbir almıyor.

İşgalin Gazze'ye yönelik saldırıların, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 115 binden fazla Filistinlinin şehadetine ve yaralanmasına neden oldu. Yaklaşık 10 bin Filistinli, çocukların ve yaşlıların hayatına mal olan kitlesel yıkım ve kıtlığın ortasında kayboldu.

Siyonist rejim, çok sayıda sivil kaybına ve Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin Netenyahu ve Galant hakkında uluslararası tutuklama emri çıkarma niyetine rağmen soykırımını sürdürüyor.

İşgal rejimi aynı zamanda BM Güvenlik Konseyi'nin acil ateşkes yönündeki kararını da görmezden geliyor ve Uluslararası Adalet Divanı'nın “soykırım” eylemlerini önlemek ve Gazze'deki insani durumu iyileştirmek için acil önlemler alınması yönündeki emirlerini de görmezden geliyor. (İLKHA)