Son dakika: Batı Şeria ayaklandı, ''Ölüm duvarları savaşı'' başladı!

İşgal ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Cenin kenti ve Cenin Mülteci Kampı'nda dün başlattığı saldırıları genişletti. Kudüs Tugayları Cenin Taburu, işgalcilere karşı "Ölüm Duvarları Savaşı'nın başladığını duyurdu.

Ekleme: 22.05.2024 22:26:02 / Güncelleme: 22.05.2024 22:52:20 / Dünya
Destek için 

HAMZA DURMAZ-   Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, işgal  ordusu, Cenin'de Filistinlilerin evlerini kuşatmaya ve birçok mahalleye baskın düzenlemeye devam ediyor.

İşgal ordusunun takviye güç gönderdiği ve askeri buldozerlerle altyapıyı tahrip ettiği Cenin Mülteci Kampı'nda zaman zaman patlamalar yaşanıyor.

Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada '' Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin'de İsrail'in açtığı ateş sonucu Salı'dan bu yana 11 kişi öldü, 25'ten fazla kişi yaralandı.'' denildi. 

Kudüs Tugayları - Cenin Tugayı'ndan yapılan açıklamada, '' Bir öncekine benzemeyecek ve ahireti olacak olan Cenin ve kampının adeta surlardan ibaret olacağı "Ölüm Duvarları Muharebesi"nin başladığını duyuruyoruz.  Bu savaş işgal ordusu için bir sevinç değil, onur, ahlak, insanlık  dışında her şeye sahip bir varlık olarak hayal kırıklıkları ve utançlarla dolu tarihinde bir lanet ve hayal kırıklığı olacaktır.'' denildi. 

Etiketler: