Mücahidler işgalcilere Gazze'yi dar etti! İşte yapılan operasyonlar...

Mücahidler İşgal rejimine darbe vurmaya devam ediyor.

Ekleme: 16.05.2024 20:20:00 / Güncelleme: 16.05.2024 20:21:01 / Dünya
Destek için 

Kassam Tugaylarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye kampının doğusundaki savaş hatlarından dönüşlerinin ardından mücahitlerimiz, askeri buldozer ve bir Merkava tankını imha etti.

El Kassam mücahitlerimiz, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin doğusundaki Ard el Şavi bölgesindeki bir evin içinde bir Siyonist askerini "Ghoul" tüfeğiyle vurmayı başardı.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinin doğusundaki El Tanur mahallesinde bir D9 askeri buldozerini Yassin 105 ile imha etti.

El Kassam Tugayları ile Kudüs Tugayları arasında düzenlenen ortak operasyonda mücahitlerimiz, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye kampındaki Ebu Zeytun kavşağında özel bir Siyonist güçle çatışmaya girmeyi başardı ve mensupları ölü ve yaralı kaldı.

Bir kez daha... El Kassam Tugayları ile Kudüs Tugayları arasındaki bir başka ortak operasyonda... Mücahidler, bir Merkava tankını hedef aldı ve hedeflenen aracın yanındaki yaya gücüyle çatıştı. üyelerini ölü ve yaralı bıraktı.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin doğusunda işgal altındaki Kerem Şalom yerleşimi civarındaki düşmanın komuta kontrol karargâhını 107 kalibrelik roket salvosuyla hedef alıyor."