Kassam duyurdu! Onlarca işgalci askeri imha edildi

Kassam Tugayları işgal rejimine ağır darbeler vurmaya devam ediyor.

Ekleme: 15.05.2024 13:46:58 / Güncelleme: 15.05.2024 17:02:16 / Dünya
Destek için 

Mehmet Bozdaş

Kassam Tugayları, en az 12 işgal askerinin öldüğü operasyona ilişkin Telegram kanalından açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye mülteci kampının 4. Blok bölgesinde düzenlenen kapsamlı bir operasyonda, Kassam mücahitleri bir askeri buldozer D9'u 'Yasin 105' roketiyle hedef aldı ve iki anti-personel roketiyle bir evin içinde barikat kurmuş siyonist gücü hedef alarak çatıştı. Mücahitler ardından kurtarma gücü bölgeye ilerler ilerlemez bir 'Merkava' tankına yerleştirdiği 'Şuvaz' mayınını patlattı.

Mücahitler, hedef alınan kuvvetin ekipmanlarını almaya çalıştıktan sonra, Siyonist Hava Kuvvetleri operasyon yerini hedef gözetmeksizin bombaladı. Mücahitlerimiz operasyonda en az 12 askerin öldürüldüğünü doğruladı."

Kassam Tugayları, sabahtan bu yana gerçekleştirdiği diğer operasyonlara ilişkin ise şunları kaydetti:

"Mücahitlerimiz, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye kampının doğusundaki bir grup askerin üzerine drone aracılığıyla anti-personel patlayıcı atmayı başardı.

Mücahitlerimiz, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin doğusundaki El Tabain Camii yakınında bir siyonist askeri keskin nişancı atışıyla vurmayı başardı.

Mücahitlerimiz, işgal altındaki Sderot şehrini 114 mm'lik kısa menzilli 'Racum" füze sistemiyle bombaladı.

Mücahitlerimiz, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Kampı'ndaki Ternis Kavşağı'nda Yasin 105 roketiyle bir D9 askeri buldozerini hedef aldı."