İşgalcilerin Gazze'ye saldırıları sürüyor: Şehitlerimiz var!

Siyonist rejim savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin farklı yerlerine düzenlediği hava saldırılarında ikisi çocuk 8 Filistinli şehit edildi, 11 kişi yaralandı.

Ekleme: 15.05.2024 07:27:24 / Güncelleme: 15.05.2024 08:01:33 / Dünya
Destek için 

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, siyonist rejim bu gece havadan, denizden ve karadan düzenlediği saldırılarda Gazze Şeridi'nin farklı yerlerini hedef aldı

Siyonist rejim savaş uçaklarının Gazze'nin farklı yerlerinde 3 eve düzenlediği hava saldırılarında ikisi çocuk 7 Filistinli şehit oldu, 9 kişi yaralandı.

Siyonist rejimin, insansız hava aracıyla (İHA) Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya el-Beled'deki Eski Gazze Caddesi'nde bir grup Filistinliyi hedef alması sonucu ise bir kişi şehit oldu, iki kişi de ağır yaralandı.

Siyonist rejim, savaş uçaklarıyla Cibaliya'ya ve Gazze şehrinin Er-Rimal ve Ez-Zeytun mahallesi de dahil farklı mahallelerine şiddetli hava saldırıları düzenlerken, hücumbotlarla Gazze Şeridi'nin kuzey kıyısını, topçu ateşiyle de Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat kampını bombaladı.

İşgal güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın Es-Selam mahallesi ile Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya'da ve çeşitli bölgelerde konutlara ve binalara saldırılarını sürdürürken, siyonist rejim savaş uçakları da Refah'taki Yebna Mülteci Kampı'na hava saldırıları düzenledi.