Yusuf Kaplan taburcu edildi!

Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan, sosyal medya hesabından rahatsızlığını belirterek hastaneye gittiğini ve taburcu olduğunu açıkladı.

Ekleme: 15.05.2024 00:01:30 / Güncelleme: 15.05.2024 08:44:08 / Güncel
Destek için 

2019 yılında kalp krizi geçiren Yazar Yusuf Kaplan, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede müşahede altına alındıktan sonra taburcu edildi.

Sosyal medya hesabından “Kalbimde bir ağrı var. Uyutmuyor… Dua ederseniz sevinirim.” paylaşımında bulunan Yusuf Kaplan, saatler sonra hastaneye gittiğini açıkladı. “Arkadaşlar! Hastaneye gideceğim birazdan… Doktorlarla iletişim halindeyiz. Merak etmeyin lütfen. Bir şey çıkmaz inşallah. Gelişmeleri bildiririm…” mesajını paylaşan Kaplan daha sonra iyi olduğunu belirterek fotoğraf yayımladı.

TABURCU OLDU
Kaplan sağlık durumuyla ilgili yaptığı son paylaşımda, ''Hastaneden eve dönüyoruz… Cumartesi sabah yeniden geleceğiz. Cumartesine kadar tansiyon ve kalp ritmini ölçecek aletler yerleştirdiler her tarafıma: Transhuman bir dünyaya hızla yol alıyor dünya! Cumartesi günü anjiyo yapılacak ve 3 stent takılacak. Arayan soran kardeşlerime, ülkemizin devlet ricaline ve başta profesör Bilal Boztosun ve Profesör Ekrem Gürel olmak üzere Medipol Hastanesi Hocaları ve personeline çok özenli ilgileri ve Fahrettin Koca bakanımıza içten desteği için kalbî teşekkürlerimi iletmek isterim. İyiyim. Hamdolsun. Biraz kendine dikkat etmem ve dinlenmem lazım. Vaki olanda hayır vardır. Vesselâm.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler: