Son iki günde, işgal kuvvetleri 30 Filistinliyi esir aldı

Filistin Esirler Cemiyeti ile Filistin Kurtuluş Örgütüne bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti'nin yaptığı açıklamada, işgal kuvvetlerinin Batı Şeria ve Kudüs'te gerçekleştirdiği baskınları devam ettirdiği ifade edildi.

Ekleme: 20.04.2024 16:07:32 / Güncelleme: 20.04.2024 17:05:42 / Dünya
Destek için 

Siyonist rejimin 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve  Kudüs'te Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği alıkoyma sayısı 8 bin 340'a ulaştı.

Son iki gün içinde, işgal rejiminin sözde askerleri tarafından işgal altındaki Kudüs ve Batı Şeria'da 3'ü kadın olmak üzere 30 Filistinli yasadışı uygulamalarla esir alındığı kaydedildi. 

Filistin Esirler Cemiyeti ile Filistin Kurtuluş Örgütüne bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti tarafından yapılan ortak açıklamada, işgal rejiminin Batı Şeria ve Kudüs'te baskınlarını sürdürdüğü belirtildi.

Son iki gün içinde işgal rejiminin sözde askerlerinin El Halil, Kudüs, Cenin, Beytullahim ve Kalkilya kentlerinde Filistinlilerin evlerine düzenlediği baskınlarda, aralarında 3 kadın olmak üzere 30 kişinin alıkonulduğu ifade edildi.

İşgal kuvvetlerinin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı saldırının yanı sıra, işgal altındaki Batı Şeria ve  Kudüs'te de Filistinlileri alıkoyduğu, baskın ve saldırılar artış gösteriyor.

Etiketler: