Hamas ve İslami Cihad'tan sonra bir çağrı da FHKC'den geldi!

Hamas ve İslami Cihad hareketleri Batı Şeria'daki Filistinlilere işgalcilerle mücadeleyi tırmandırma çağrısında bulunmuştu. Bir çağrı da Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nden geldi.

Ekleme: 20.04.2024 12:39:51 / Güncelleme: 20.04.2024 13:00:44 / Dünya
Destek için 

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi;

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Siyonist düşmanın karşısına kahramanlık, kararlılık, kararlılık ve metanetin tüm anlam ve çağrışımlarıyla karşı koymaya devam eden işgal altındaki Tulkarm şehrindeki Nur Şems Kampı'ndaki yiğit direnişi selamlıyor. 

Cephe, Tulkarm şehri ve kampına yönelik sistematik Siyonist kampanyanın, direnişi durdurma yönündeki başarısız Siyonist girişimin ve özellikle kuzey Şeria'daki Filistin şehir ve kamplarındaki direnişin, genişlemesini ve gelişmesini engelleme girişimi olduğunu doğruluyor. Siyonistlerin  Filistin köylerine ve topraklarına karşı tahribat, cinayet ve terörizm yaratmak ve Yahudileştirme ve yerleşim politikalarını hızlandırmak için yerleşimci çeteleri serbest bırakarak Batı Şeria'yı  boşaltma projesi  tüm hızıyla devam ediyor.

Direniş Cephesi, Batı Şeria'nın her bölgesinde işgalci askerler ve yerleşimcilerle daha fazla kararlılık ve kararlılık ve açık çatışmaların tırmanmasını talep ediyor; Bu Siyonist düşmanın, saldırganlığını yenebilecek ve hakları geri kazanabilecek tek şey   güçtür. 

Etiketler: