HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında bayram coşkusu yaşandı

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

Ekleme: 11.04.2024 15:55:06 / Güncelleme: 11.04.2024 16:00:44 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında bir araya gelen partililer ve vatandaşlar, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte programa katılan partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Çeşitli ikramların yapıldığı bayramlaşma programında, tüm katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Göçer, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun tüm teşkilat mensuplarına selamlarını ileten Göçer, "Öncelikle katil ve işgalcilerin hain saldırısı sonucunda HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehit olan oğulları ve torunlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Yine Gazze'ye yönelik saldırılarda şehit olanlara da Rabbim rahmet eylesin. Rabbim işgalcileri ve destekçilerini kahr-u perişan eylesin. Filistin'de, dünyanın başka yerlerinde zulüm altında yaşamakta olan din kardeşlerimize bir an önce Allah'ın nusretinin ulaşmasını temenni ediyoruz. Zalimin zulmünün sona ermesi için dua ediyoruz. Siyonist terör örgütünün Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları durdurmak için Rabbim bizlere birlik ve beraberlik versin. Elbette bu zulüm sona erecektir. Tüm dünyanın tanıklığında, sözde çağdaş-barbar emperyal devletleri de yanına alan siyonist israilin Gazze'de sergilediği vahşet ve soykırımlar karşısında insanlığını, vicdanını yitirmemiş olanlar ile iman ehlinden halis olanlar ve amasız tepki gösterenler dışında herkes ve tüm devletler; mahşeri vicdanda ve ilah-i adalet terazisinde kaybetmiştir ve doğal olarak bu cürümlerde pay sahibidirler. Biz düşen kardeşlerimizi yalnız bırakmamaktır." dedi.

Göçer, başı rahmet, ortası mağfiret son günleri de cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında yapılan ibadetlerin kabul olunması temennisinde bulundu.

Bayramlaşma programı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer adına okunan duaların ardından sona erdi. (İLKHA)

İlgili Galeriler