Umut Kervanı Filistin'de çocukları giydirdi sıcak yemek dağıttı

İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını arttırdığı 7 ekimden bu yana Filistin bölgesinde yardım çalışmalarını aksatmayan Umut Kervanı, bayram öncesinde çocuk giydirme programı kapsamında yüzlerce çocuğu giyindirdi.

Ekleme: 04.04.2024 16:35:05 / Güncelleme: 04.04.2024 16:36:04 / Güncel
Destek için 

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda başta olmak üzere ayni ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı, dünyanın dört bir yanındaki yoksul ve kimsesizlere ulaşarak temel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Filistin'de temel gıda malzemeleri olmak üzere çeşitli yardım alanlarındaki çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, Ramazan Bayramı öncesinde çocukları sevindirmek, bir nebze de olsa savaş atmosferinden uzak tutmak amacıyla giyim yardımında bulundu.

Kentteki çocukları özel bir giyim mağazasında ağırlayan Umut Kervanı, hayırseverlerin desteğiyle yüzlerce Filistinli çocuğun giyim ihtiyacını karşılayarak Ramazan Bayramı'na hazırladı.

Umut Kervanı, giyim yardımının yanı sıra sıcak yemek yardımında da bulunarak nice zamanlar elektrik ve susuz kaldıkları o beldelerde Müslümanlara iftar yemeği ikramında bulundu.

İftar programı kapsamında Filistinli Müslümanlara sıcak yemek imkanı sunan Umut Kervanı, hazırladığı iftar paketleriyle ailelere sıcak aş hizmeti veriyor. (İLKHA)

İlgili Galeriler