Destici, Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret etti

BBP Genel Başkanı Destici, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

Ekleme: 01.04.2024 13:11:06 / Güncelleme: 01.04.2024 13:15:38 / Güncel
Destek için 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sabah namazını kıldıktan sonra Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ve Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ile birlikte Yazıcıoğlu'nun kabrinin bulunduğu Taceddin Dergahı'na geldi.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Destici, yerel seçim çalışmaları sırasında 25 Mart 2009'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Yazıcıoğlu ve diğerlerini rahmetle yad etti.

Destici, Yazıcıoğlu'nun kişisel veya parti çıkarları değil, Türkistan'dan Filistin'e kadar tüm mazlum coğrafyalardaki zulmün sona ermesi için siyaset yaptığını vurgulayarak, "Yaklaşık 15 sene önce, yerel seçimler sırasında Kahramanmaraş Çağlayancerit'ten Yozgat-Yerköy'e giderken, maalesef helikopterleri düştüğünde veya düşürüldüğünde hayatını kaybetti, şehit oldu." ifadelerini kullandı.

Destici, dün gerçekleşen yerel seçimlerde önceki seçimlere kıyasla daha fazla belediye başkanlığı kazandıklarını dile getirerek, "Milletimizin tercihlerine saygı duyuyoruz ve bu seçimlerin ülkemiz, devletimiz ve milletimiz için, terörle mücadelede pozisyon alan tüm siyasi partilerimiz ve adaylar için hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu

Etiketler: